Σχετικά με μας

Η TradeYourWay δραστηριοποιείται στο χώρο της εκπαίδευσης σχετικά με το Trading.

Πλέον ζούμε στην εποχή των υψηλών ταχυτήτων, της πληροφορίας και της ραγδαίας τεχνολογικής ανάπτυξης. Ο καθένας μπορεί να συμμετέχει στις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου, από τον προσωπικό του χώρο, με τον προσωπικό του υπολογιστή και μια απλή σύνδεση στο διαδίκτυο πραγματοποιώντας τις δικές του συναλλαγές. Αρκούν όμως αυτά για να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για θετικά αποτελέσματα;

Το Trading είναι η πραγματοποίηση συναλλαγών με τρόπο συστηματικό και απαιτείται μέθοδος ώστε κάποιος να έχει πιθανότητες να κερδίζει ελαχιστοποιώντας παράλληλα τις απώλειές του. Η TradeYourWay μπορεί να σας δώσει τις γνώσεις που απαιτούνται για να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε το ταξίδι σας στο Trading.

Το όραμά μας είναι να δώσουμε στους συμμετέχοντες όλα τα εργαλεία που χρειάζονται να γίνουν Traders ή καλύτεροι Traders.

Αυτός που θέλει να ξεκινήσει από το μηδέν θα βρει σε μας τη γνώση και την υποστήριξη που χρειάζεται ώστε να χτίσει με συστηματικότητα και μέθοδο το νέο του ρόλο σαν ‘Trader’. Αυτός που έχει ήδη ξεκινήσει το συναρπαστικό ‘ταξίδι’ στο χώρο του Trading πάντα μπορεί να γίνει καλύτερος και να αποκτήσει τον σωστό προσανατολισμό με τη βοήθειά μας.

Η TradeYourWay είναι πάνω απ’ όλα οι άνθρωποί της, η ομάδα μας που καθημερινά εργάζεται με σοβαρότητα και υπευθυνότητα ώστε να προσφέρει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και υποστήριξη κάνοντας πράξη τη δέσμευσή της.

 • Εκπαιδευτές με εμπειρία
  πάνω από 10 χρόνια
 • Υποστήριξη
  μετά την εκπαίδευση
 • Συμβουλευτική
  Online
 • Πρακτική
  εκπαίδευση

Ποιοι Είμαστε

Αντώνης Κοφινάκος

Ο Αντώνης Κοφινάκος είναι General Manager στην TradeYourWay.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 2001 στο Dealing Room της Citibank ενώ από το 2009 και έπειτα έχει συνεργαστεί με πολλές χρηματιστηριακές εταιρείες ως σύμβουλος επενδύσεων.Από το 2013 είναι ο ίδιος ενεργός Trader με ειδίκευση στην Elliot Wave Analysis, στο Price Structure και στο Momentum Trading. Έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία και γνώση από την αδιάλειπτη συμμετοχή του τόσο στο ελληνικό χρηματιστήριο όσο και στις ξένες αγορές. Παράλληλα προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Trading Coach παρέχοντας ποιοτική και στοχευμένη εκπαίδευση σχετικά με όλα αυτά που ο ίδιος έχει εφαρμόσει και αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια. Αρκετοί από τους μαθητές του ασχολούνται πλέον επαγγελματικά με το Trading. Ο κ. Κοφινάκος είναι πιστοποιημένος σύμβουλος επενδύσεων, έχει πάρει πτυχίο με άριστα στις Οικονομικές Επιστήμες από το Manchester Metropolitan University και δίπλωμα MBA από το IUKB . Επίσης είναι κάτοχος του Chartered Shipbroker diploma από το ICS.

Πέτρος Ζησίου

Ο Πέτρος Ζησίου είναι Director και Trading Coach στην TradeYourWay

Αποφοίτησε από το τμήμα Αρχιτεκτόνων της Πολυτεχνικής Σχολής Θεσσαλονίκης το 2001. Εργάστηκε ως αρχιτέκτονας για αρκετά χρόνια ενώ παράλληλα άρχισε να πραγματοποιεί τις πρώτες του συναλλαγές μέσω της πλατφόρμας ΜΤ4. Δηλώνει εντυπωσιασμένος από τις ομοιότητες που μπορεί να βρει κάποιος μεταξύ Trading και αρχιτεκτονικής αλλά πολύ περισσότερο για την δημιουργικότητα και τη δυναμική που μπορεί κάποιος να αναπτύξει σαν Trader. Από το 2015 και μετά ασχολείται αποκλειστικά με το Trading και την εκπαίδευση σχετικά με αυτό. Ως Trading Coach διδάσκει την τέχνη του Trading βασιζόμενος κυρίως στην τεχνική ανάλυση των διαγραμμάτων τιμών, ενώ δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα διαχείρισης ρίσκου και ψυχολογίας του επενδυτή.Πιστεύει ότι το Trading δεν είναι απλά ένας προορισμός και μερικές ευκαιριακές συναλλαγές παρά ένα συναρπαστικό ταξίδι προσωπικής αναζήτησης με μεγάλη προοπτική και δυναμική που ο καθένας μπορεί να πραγματοποιήσει και να απολαύσει με τον τρόπο του.

Δημήτρης Μπασιούκας

Ο Δημήτρης Μπασιούκας είναι τελειόφοιτος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Ακολουθώντας μία πορεία 5 χρόνων στον τομέα των πωλήσεων αποφάσισε να γνωρίσει τον κόσμο των επενδύσεων και των χρηματοοικονομικών αγορών. Ξεκίνησε την καριέρα του ως Trader από το 2016 διαχειρίζοντας κυρίως προσωπικά και οικογενειακά κεφάλαια και εν συνεχεία μέσα σε λίγα χρόνια ασχολήθηκε και με την εκπαίδευση στο αντικείμενο της Τεχνικής Ανάλυσης. Οι τρόποι με τους οποίους αναλύει την αγορά ποικίλουν,καθώς χρησιμοποιεί μοτίβα Candlesticks ,κινητούς μέσους όρους ,technical indicators.Ειδικεύεται όμως στην Κυματική Ανάλυση (Elliott Waves analysis) η οποία σε συνδυασμό άλλων πραγμάτων μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμη. Σύμφωνα με το εκπαιδευτικό υπόβαθρο του ο Δημήτρη χρησιμοποιεί Μακροοικονομική θεωρία και μελέτη των θεμελιωδών ,για να χτίσε ιμια top down, μακροπρόθεσμη οπτική των αγορών.

Μαρία Κράμαρ

Η Μαρία Κράμαρ εργάζεται ως γραμματέας στην TradeYouWay.

Έχει επτά χρόνια προυπηρεσία στην Χρηματοοικονομική εταιρεία. Τα κύρια καθήκοντα της είναι η διαχείριση του προϋπολογισμού, η διαικπεραίωση της μισθοδοσίας και η εισαγωγή δεδομένων. Σε γενικές γραμμές παρέχει πλήρη γραμματειακή υποστήριξη στο γραφείο.Έχει πτυχίο Bachelor στο τομέα της διαχείρισης τουριστικών και ταξιδιωτικών υπηρεσιών και έχει πιστοποιηθεί από το Ελβετικό Κέντρο Apline

Κρυπας Θωμάς

Developer & Marketing Manager με εμπειρία στο σχεδιασμό στρατηγικής Marketing και στο Digital Marketing, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία με σκοπό την ανάπτυξη ενός αποτελεσματικού Βrand .

Έχει Μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων, Diploma Digital Marketing , Εργασιακής Ψυχολογίας και NLP. Με τις Άριστες γνώσεις σε Σχεδιασμό και υλοποίηση όλων των δραστηριοτήτων ψηφιακού μάρκετινγκ, συμπεριλαμβανομένων SEO/SEM, βάσεων δεδομένων μάρκετινγκ και OnLine εκστρατειών, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και προβολής διαφημίσεων, συνεχίζει να αναπτύσσει εταιρίες όλων των κλάδων και μεγεθών.

Ιφιγένεια Αντωνάκου

Η Ιφιγένεια Αντωνάκου είναι υπεύθυνη για τη γραμματειακή υποστήριξη της εταιρείας. Έχει σπουδάσει Business Management και Marketing και έχει τρία χρόνια προϋπηρεσία στο Χρηματοοικονομικό χώρο.

Έχει βασικές γνώσεις της Τεχνικής Ανάλυσης και γνωρίζει πολύ καλά τη χρήση και λειτουργία των πλατφορμών Trading. Στις αρμοδιότητές της είναι η διαχείριση και εξυπηρέτηση του τηλεφωνικού κέντρου, η διαχείριση και οργάνωση της αλληλογραφίας της εταιρείας, ο εξοπλισμός του γραφείου με τα απαραίτητα υλικά και η εισαγωγή δεδομένων στο σύστημα. Τη συναρπάζουν οι αγορές και η λειτουργία τους και θέλει να ασχοληθεί ενεργά στο χώρο αυτό.

Αθανασόπουλος Κώστας

Ο Κώστας Αθανασόπουλος είναι τελειόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του American College of Greece(Deree).

Μετά από 10 χρόνια καριέρας ως επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής σε διάφορες ομάδες της Α1 και της Α2 κατηγορίας μεταπήδησε στο χώρο των πωλήσεων όπου γνώρισε τον κόσμο των επενδύσεων και των χρηματοοικονομικών αγορών. Ξεκίνησε να πραγματοποιεί συναλλαγές μέσω της πλατφόρμας MT4 ενώ παράλληλα έκανε την εκπαίδευσή του στο Trading. Βρίσκει αρκετές ομοιότητες μεταξύ του Trading του πρωταθλητισμού αλλά και με της ψυχολογίας.Από το 2019 ξεκίνησε την καριέρα του ως Trader διαχειρίζοντας προσωπικά κεφάλαια και παρέχοντας εκπαίδευση σε φίλους και γνωστούς. Ως Trading Coach διδάσκει τις Βασικές Αρχές Τεχνικής Ανάλυσης δίνοντας έμφαση στην τεχνική ανάλυση των διαγραμμάτων και στην διαχείριση ρίσκου. Πιστεύει ότι το Trading είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσει κανείς την οικονομική του ελευθερία.

Φόρμα Επικοινωνίας