Σχετικά με μας

Η Trade Your Way δραστηριοποιείται στο χώρο της εκπαίδευσης σχετικά με το Trading.

Στην εποχή των υψηλών ταχυτήτων, της πληροφορίας και της ραγδαίας τεχνολογικής ανάπτυξης, ο καθένας μπορεί να συμμετέχει στις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου. Αυτό μπορεί να υλοποιηθεί, από τον προσωπικό του χώρο, με τον προσωπικό του υπολογιστή και μια απλή σύνδεση στο διαδίκτυο πραγματοποιώντας τις δικές του συναλλαγές. Αρκούν όμως αυτά για να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για θετικά αποτελέσματα;

Αρκούν όμως αυτά για να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για θετικά αποτελέσματα;

Το Trading είναι η πραγματοποίηση συναλλαγών με αναλυτικό και συστηματικό τρόπο , ώστε οποιοσδήποτε να έχει πιθανότητες να κερδίζει, ελαχιστοποιώντας τις απώλειές του. Η Trade Your Way μπορεί να σας δώσει τις γνώσεις που απαιτούνται για να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε το ταξίδι σας στο Trading.

Το όραμά μας είναι να δώσουμε στους συμμετέχοντες όλα τα εργαλεία που χρειάζονται να γίνουν Traders ή καλύτεροι Traders.

Αυτός που θέλει να ξεκινήσει από το μηδέν θα βρει σε μας τη γνώση και την υποστήριξη που χρειάζεται ώστε να χτίσει με συστηματικότητα και μέθοδο το νέο του ρόλο σαν ‘Trader’. Αυτός που έχει ήδη ξεκινήσει το συναρπαστικό ‘ταξίδι’ στο χώρο του Trading πάντα μπορεί να γίνει καλύτερος και να αποκτήσει τον σωστό προσανατολισμό με τη βοήθειά μας.

Η Trade Your Way είναι πάνω απ’ όλα οι άνθρωποί της, η ομάδα που καθημερινά εργάζεται με σοβαρότητα και υπευθυνότητα ώστε να προσφέρει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και υποστήριξη κάνοντας πράξη τη δέσμευσή της.

 • Εκπαιδευτές με εμπειρία
  πάνω από 10 χρόνια
 • Υποστήριξη
  μετά την εκπαίδευση
 • Συμβουλευτική
  Online
 • Πρακτική
  εκπαίδευση

Η Ομάδα

Αντώνης Κοφινάκος

General Manager στην Trade Your Way.

Είναι πιστοποιημένος σύμβουλος επενδύσεων, αριστούχος στις Οικονομικές Επιστήμες από το Manchester Metropolitan University και δίπλωμα MBA από το IUKB . Επίσης είναι κάτοχος του Chartered Shipbroker diploma από το ICS.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 2001 στο Dealing Room της Citibank ενώ από το 2009 και έπειτα έχει συνεργαστεί με πολλές χρηματιστηριακές εταιρείες ως σύμβουλος επενδύσεων.Από το 2013 είναι ο ίδιος ενεργός Trader με ειδίκευση στην Elliot Wave Analysis, στο Price Structure και στο Momentum Trading. Έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία και γνώση από την αδιάλειπτη συμμετοχή του τόσο στο ελληνικό χρηματιστήριο όσο και στις ξένες αγορές. Παράλληλα προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Trading Coach παρέχοντας ποιοτική και στοχευμένη εκπαίδευση σχετικά με όλα αυτά που ο ίδιος έχει εφαρμόσει και αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια. Αρκετοί από τους μαθητές του ασχολούνται πλέον επαγγελματικά με το Trading.

Πέτρος Ζησίου

Director και Trading Coach στην Trade Your Way

Απόφοιτος από το τμήμα Αρχιτεκτόνων της Πολυτεχνικής Σχολής Θεσσαλονίκης το 2001. Εργάστηκε ως αρχιτέκτονας για αρκετά χρόνια ενώ παράλληλα άρχισε να πραγματοποιεί τις πρώτες του συναλλαγές μέσω της πλατφόρμας ΜΤ4. Δηλώνει εντυπωσιασμένος από τις ομοιότητες που μπορεί να βρει κάποιος μεταξύ Trading και αρχιτεκτονικής αλλά πολύ περισσότερο για την δημιουργικότητα και τη δυναμική που μπορεί κάποιος να αναπτύξει σαν Trader. Από το 2015 και μετά ασχολείται αποκλειστικά με το Trading και την εκπαίδευση σχετικά με αυτό. Ως Trading Coach διδάσκει την τέχνη του Trading βασιζόμενος κυρίως στην τεχνική ανάλυση των διαγραμμάτων τιμών, ενώ δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα διαχείρισης ρίσκου και ψυχολογίας του επενδυτή. Πιστεύει ότι το Trading δεν είναι απλά ένας προορισμός και μερικές ευκαιριακές συναλλαγές, αλλά ένα συναρπαστικό ταξίδι προσωπικής αναζήτησης με μεγάλη προοπτική και δυναμική που ο καθένας μπορεί να πραγματοποιήσει με τον τρόπο του.

Δημήτρης Μπασιούκας

Trade Coach στην Trade Your Way

Έχει σπουδάσει Λογιστικά και Χρηματοοικονομικά του Πανεπιστημίου Μακεδονίας . Ακολουθώντας μία πορεία 5 χρόνων στον τομέα των πωλήσεων αποφάσισε να γνωρίσει τον κόσμο των επενδύσεων και των χρηματοοικονομικών αγορών. Ξεκίνησε την καριέρα του ως Trader από το 2016 διαχειρίζοντας κυρίως προσωπικά και οικογενειακά κεφάλαια και εν συνεχεία μέσα σε λίγα χρόνια ασχολήθηκε και με την εκπαίδευση στο αντικείμενο της Τεχνικής Ανάλυσης. Οι τρόποι με τους οποίους αναλύει την αγορά ποικίλουν,καθώς χρησιμοποιεί μοτίβα Candlesticks, κινητούς μέσους όρους, technical indicators. Ειδικεύεται όμως στην Κυματική Ανάλυση (Elliott Waves analysis) η οποία σε συνδυασμό άλλων πραγμάτων μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμη. Σύμφωνα με το εκπαιδευτικό του υπόβαθρο, χρησιμοποιεί Μακροοικονομική θεωρία και μελέτη των θεμελιωδών, για να χτίσει μια top down, μακροπρόθεσμη οπτική των αγορών.

Μαρία Κράμαρ

Η Μαρία Κράμαρ εργάζεται ως γραμματέας στην TradeYouWay.

Έχει επτά χρόνια προυπηρεσία στην Χρηματοοικονομική εταιρεία. Τα κύρια καθήκοντα της είναι η διαχείριση του προϋπολογισμού, η διαικπεραίωση της μισθοδοσίας και η εισαγωγή δεδομένων. Σε γενικές γραμμές παρέχει πλήρη γραμματειακή υποστήριξη στο γραφείο.Έχει πτυχίο Bachelor στο τομέα της διαχείρισης τουριστικών και ταξιδιωτικών υπηρεσιών και έχει πιστοποιηθεί από το Ελβετικό Κέντρο Apline

Κρύπας Θωμάς

Developer & Marketing Manager με εμπειρία στο σχεδιασμό Στρατηγικής και στο Digital Marketing

Έχει Μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων, Diploma Digital Marketing , Diploma Εργασιακής Ψυχολογίας και Practitioner Diploma of NLP.

Με τις Άριστες γνώσεις σε Σχεδιασμό και υλοποίηση όλων των δραστηριοτήτων ψηφιακού μάρκετινγκ, συμπεριλαμβανομένων SEO/SEM, Performance Marketing και OnLine εκστρατειών, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και προβολής διαφημίσεων, η ειδικότητα του είναι να αναπτύσσει Eταιρίες όλων των κλάδων και μεγεθών.

Ιφιγένεια Αντωνάκου

Expert Advisor Specialist και Υπεύθυνη Γραμματειακής Υποστήριξης της Trade Your Way.

Έχει σπουδάσει Business Management και Marketing στο Plymouth και έχει τρία χρόνια προϋπηρεσία στο Χρηματοοικονομικό χώρο.

Έχει βασικές γνώσεις της Τεχνικής Ανάλυσης και γνωρίζει πολύ καλά τη χρήση και λειτουργία των πλατφορμών Trading. Στις αρμοδιότητές της είναι η διαχείριση και εξυπηρέτηση του τηλεφωνικού κέντρου, η διαχείριση και οργάνωση της αλληλογραφίας της εταιρείας, ο εξοπλισμός του γραφείου με τα απαραίτητα υλικά και η εισαγωγή δεδομένων στο σύστημα. Τη συναρπάζουν οι αγορές και η λειτουργία τους και θέλει να ασχοληθεί ενεργά στο χώρο αυτό.

Φόρμα Επικοινωνίας

Our Trustful Partners