Οι Ασιατικές #Μετοχές σταθερές , το #Δολλάριο στην τρίτη εβδομάδα ανοδική πορεία!

Ασιατικές μετοχές Σταθερές, #Δολάριο κοντά σε υψηλό τριών εβδομάδων!

Παρόλο που η εβδομάδα δεν ξεκίνησε τόσο καλά για τις μετοχές της Ασίας, η εβδομάδα τελειώνει την Παρασκευή με σταθερές τιμές. Ενώ αυτές οι μετοχές ήταν σταθερές, το Δολάριο βρέθηκε κοντά στο υψηλό τριών εβδομάδων καθώς οι επενδυτές παρακολουθούν έντονα την παγκόσμια ανάπτυξη.

Ρίχνοντας μια πιο προσεκτική ματιά στην αγορά, το Reuters αναφέρει ότι «ο ευρύτερος δείκτης MSCI των μετοχών της Ασίας-Ειρηνικού εκτός Ιαπωνίας ανέκαμψε από τις πρώτες απώλειες στο επίπεδο των συναλλαγών, αλλά ήταν ακόμη μειωμένος κατά 2,7% την εβδομάδα. Ο δείκτης Hang Seng του Χονγκ Κονγκ αυξήθηκε 0,5% μετά τη δημοσίευση του χαμηλότερου κλεισίματος σε 10 μήνες την προηγούμενη ημέρα ».

Τα τελευταία στοιχεία από την Κίνα έδειξαν ότι η οικονομική ανάπτυξη είναι πιθανό να επιβραδυνθεί το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Ωστόσο, τα αμερικανικά δεδομένα έδειξαν ότι οι λιανικές πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 0,7% τον Αύγουστο σε σύγκριση με τον Ιούλιο, παρόλο που οι πωλήσεις αναμενόταν να μειωθούν. Παρά τις αισιόδοξες αυτές πληροφορίες, μια δημοσκόπηση του Reuters από οικονομολόγους υποδηλώνει ότι η οικονομική ανάπτυξη των ΗΠΑ για το τρίτο τρίμηνο μπορεί να έχει αντιστραφεί λίγο, λόγω της εξάπλωσης της νέας παραλλαγής του κορωνοϊού.

Αποποίηση ευθυνών: Η ανάλυση και οι απόψεις που παρέχονται εδώ προορίζονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν αντιπροσωπεύουν σύσταση ή επενδυτική συμβουλή της TeleTrade. Η αδιάκριτη εξάρτηση από επεξηγηματικό ή ενημερωτικό υλικό μπορεί να οδηγήσει σε απώλειες.

#invest #forex #trade

 

 

 

Our Trustful Partners