Οι τιμές του πετρελαίου ολισθαίνουν το #δολάριο

Οι τιμές του πετρελαίου ολισθαίνουν το #δολάριο

Η εβδομάδα δεν είναι μια πολύ καλή αρχή για το πετρέλαιο, το οποίο έπεσε σήμερα το πρωί για να μεγενθύνει τις απώλειες της Παρασκευής, μετά το υψηλό τριών εβδομάδων, μετά τη δημοσίευση δεδομένων που δείχνουν ότι στις ΗΠΑ οι λιανικές πωλήσεις ήταν καλύτερες από τις αναμενόμενες.

Ρίχνοντας μια πιο προσεκτική ματιά στην αγορά, τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του αργού Brent μειώθηκαν κατά 48 σεντς και έφτασαν τα 74,86 δολάρια το βαρέλι και τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του αμερικανικού αργού τύπου West Texas Intermediate (WTI) σημείωσαν πτώση 55 σεντς και έφτασαν τα 71,42 δολάρια το βαρέλι.

Ένας άλλος παράγοντας που μπορεί να συνέβαλε σε αυτή την πτώση της τιμής είναι η αύξηση του αριθμού των αμερικανικών γεωτρύπανων. Σχολιάζοντας το γεγονός, το #Reuters είπε « η άνοδος στις ΗΠΑ των αριθμών των εξέδρων κράτησε επίσης ένα ασφαλές επίπεδο, στις τιμές του πετρελαίου. Ο αριθμός των εξέδρων πετρελαίου και φυσικού αερίου αυξήθηκε κατά εννέα σε 512 την εβδομάδα έως τον Σεπτέμβριο. 17, το υψηλότερο από τον Απρίλιο του 2020 και διπλάσιο σε σχέση με πέρυσι, δήλωσε ο Baker Hughes την Παρασκευή.

#TradeYourWay #trading #forex #oil

 

Our Trustful Partners