Οι παραγγελίες για εξαγωγές της #Ταϊβάν είχαν προβλέψη, οτι θα αυξηθούν τον Αύγουστο.

Οι παραγγελίες για εξαγωγές της #Ταϊβάν είχαν προβλέψη, οτι θα αυξηθούν τον Αύγουστο.

Η οικονομία της Ταϊβάν φαίνεται να βρίσκεται σε ανοδική πορεία καθώς δημοσκόπηση του Reuters αποκάλυψε σήμερα ότι οι παραγγελίες εξαγωγής της Ταϊβάν αυξήθηκαν τον Αύγουστο για τον 18ο συνεχόμενο μήνα. Αυτή η ανοδική άνοδος πιστεύεται ότι οφείλεται στη ζήτηση για προϊόντα τεχνολογίας και αναμένεται να μην αλλάξει το επιτόκιο πολιτικής της κεντρικής τράπεζας, δείχνουν προβλέψεις από άλλη δημοσκόπηση.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση 18 οικονομολόγων, οι παραγγελίες εξαγωγών αναμένεται να έχουν αυξηθεί κατά 20,7% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Αυτό είναι υψηλότερο από τις προηγούμενες προβλέψεις από 18% έως 24,5%. Τα πραγματικά στοιχεία θα ανακοινωθούν την Παρασκευή.

Όσον αφορά το επιτόκιο πολιτικής της κεντρικής τράπεζας, το οποίο είναι σε χαμηλά επίπεδα -ρεκόρ, η τράπεζα «αναμένεται να αφήσει αμετάβλητο το προεξοφλητικό επιτόκιο αναφοράς στο 1,125% την Πέμπτη στην τριμηνιαία συνεδρίασή της», ανέφεραν και οι 25 οικονομολόγοι της δημοσκόπησης, πέντε προηγούμενες συναντήσεις. Μείωσε τελευταία το επιτόκιο τον Μάρτιο του 2020 », αναφέρει το Reuters.

#invest #forex #trade

Our Trustful Partners