Οι τιμές του πετρελαίου στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων ετών!

Οι τιμές του πετρελαίου στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων ετών!

 


Οι τιμές του #πετρελαίου έχουν ξεκινήσει την εβδομάδα στο υψηλότερο επίπεδο τα τελευταία δύο χρόνια, καθώς τα δεινά της πανδημίας του COVID-19 φαίνεται να υποχωρούν και η ζήτηση για πετρέλαιο αυξάνεται. Το γεγονός ότι όλο και περισσότερες γεννήτριες δεν τροφοδοτούνται από πετρέλαιο και ντίζελ είναι επίσης ένας παράγοντας.
Μια πιο προσεκτική ματιά στην αγορά δείχνει ότι τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης αργού πετρελαίου #Brent αυξήθηκαν 63 σεντς για να φθάσουν τα 85,49 δολάρια το βαρέλι και τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης αργού πετρελαίου των #ΗΠΑ West Texas Intermediate (WTI) αυξήθηκαν επίσης κατά 95 σεντς στα 83,23 #δολάρια το βαρέλι. Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης αργού πετρελαίου Brent ήταν στην υψηλότερη τιμή από τον Οκτώβριο του 2018, ενώ η τιμή των συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης αργού πετρελαίου WTI δεν ήταν τόσο υψηλή από τον Οκτώβριο του 2014.


Σχολιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να αυξηθεί η προσφορά από τις ΗΠΑ, το #Reuters ανέφερε την εταιρεία ενεργειακών υπηρεσιών Baker Hughes Co να λέει ότι «ο αριθμός των αμερικανικών γεωτρήσεων πετρελαίου και φυσικού αερίου, ένας πρώιμος δείκτης της μελλοντικής παραγωγής, αυξήθηκε 10 σε 543 την εβδομάδα έως τις 15 Οκτωβρίου, είναι το υψηλότερο από τον Απρίλιο του 2020. »
#invest #forex #trade #economy

Our Trustful Partners