Καθώς αυξάνεται η ζήτηση, τόσο αυξάνονται οι τιμές του #Πετρελαίου

Ανοδικά κινήθηκαν σήμερα το πρωί οι τιμές του πετρελαίου ως απάντηση στην αυξανόμενη ζήτηση για μαύρο χρυσό στην αμερικανική αγορά.

Μια πιο προσεκτική ματιά στην αγορά αποκαλύπτει ότι το αργό πετρέλαιο Brent αυξήθηκε κατά 13 σεντς φθάνοντας τα 86 $/12 το βαρέλι αφού η Δευτέρα έφερε κέρδη 0,5%. Το αμερικανικό πετρέλαιο ενισχύθηκε επίσης κατά 5 σεντς και έφτασε τα 83,81 δολάρια το βαρέλι.

Σχολιάζοντας την αγορά πετρελαίου, η Goldman Sachs είπε ότι το Brent είναι πιθανό «να υπερβεί την πρόβλεψή του για το τέλος του έτους των 90 δολαρίων το βαρέλι. Η τράπεζα εκτιμά ότι η μετάβαση σε πετρέλαιο από φυσικό αέριο μπορεί να προσθέσει 1 εκατομμύριο βαρέλια την ημέρα (bpd) στη ζήτηση πετρελαίου», αναφέρει το Reuters.

Τα επίπεδα των αποθεμάτων στις ΗΠΑ θα παρακολουθούνται αυτή την εβδομάδα καθώς δημοσκόπηση του Reuters από αναλυτές προβλέπει ότι τα αποθέματα αργού πετρελαίου ενδέχεται να αυξήθηκαν κατά 1,7 εκατομμύρια βαρέλια την περασμένη εβδομάδα.

Αποποίηση ευθύνης: Οι αναλύσεις και οι απόψεις που παρέχονται στο παρόν προορίζονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν αποτελούν σύσταση ή επενδυτική συμβουλή από την TeleTrade. Η αδιάκριτη εξάρτηση από ενδεικτικό ή πληροφοριακό υλικό μπορεί να οδηγήσει σε απώλειες.

#επενδύστε #forex #εμπόριο #οικονομία

Our Trustful Partners