Ενημέρωση αγοράς 10/11/21

Ενημέρωση αγοράς 09/11/21


Ενώ η αγορά #πετρελαίου παρουσίασε άνοδο στις τιμές σήμερα το πρωί μετά τα στοιχεία που αποκάλυψαν την απροσδόκητη πτώση των αποθεμάτων αργού στις ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα, στην αγορά συναλλάγματος το #δολλάριο ήταν κοντά στα χαμηλά ενός μηνός έναντι του γιεν.
Μια πιο προσεκτική ματιά στην αγορά πετρελαίου δείχνει ότι τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του αργού #Brent αυξήθηκαν κατά 32 σεντς φθάνοντας τα 85,10 δολάρια το βαρέλι και τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του αργού πετρελαίου των ΗΠΑ West Texas Intermediate αυξήθηκαν επίσης κατά 9 σεντς φτάνοντας τα 84,24 δολάρια το βαρέλι.
Αυτές οι ανοδικές τάσεις στις τιμές του πετρελαίου έρχονται μετά από στοιχεία του Αμερικανικού Ινστιτούτου Πετρελαίου που έδειξαν ότι η προσφορά παραμένει περιορισμένη. Οι υψηλές τιμές προσθέτουν επίσης «ανησυχίες ότι μια καυτή μέτρηση του πληθωρισμού στις #ΗΠΑ θα μπορούσε να ανανεώσει την πίεση στους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής για άρση των επιτοκίων», σύμφωνα με το #Reuters.
Εν αναμονή των στοιχείων για τον πληθωρισμό των ΗΠΑ, το δολάριο ΗΠΑ υποχώρησε ελαφρά μετά από τρεις ημέρες αποδυνάμωσης. Ο δείκτης του δολαρίου έδειξε ότι το αμερικανικό νόμισμα υποχώρησε ελαφρώς στο 94,053 μετά την κάθοδό του από «μια κορύφωση άνω του ενός έτους στα 94,634 που επιτεύχθηκε για λίγο την Παρασκευή», αναφέρει το Reuters.
#επενδύστε #forex #εμπόριο #οικονομία

Our Trustful Partners