#Κέρδη για το δολάριο ενώ ο #Χρυσός πέφτει..

 

#Κέρδη για το δολάριο ενώ ο #Χρυσός πέφτει..

Η εβδομάδα ανοίγει με το πετρέλαιο να τελειώνει σε χαμηλά επτά εβδομάδων, το δολάριο ΗΠΑ να διαπραγματεύεται κοντά στο υψηλό 16 μηνών έναντι του ευρώ και τον χρυσό να υποχωρεί στην Ασία σήμερα το πρωί.
Το Brent έχασε 14 σεντς και έφτασε τα 78,75 δολάρια το βαρέλι, ενώ τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του αμερικανικού αργού West Texas Intermediate υποχώρησαν επίσης κατά 4 σεντς, φθάνοντας στα 75,90 δολάρια το βαρέλι.
Αυτά επέρχονται , αφότου ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Φούμιο Κισίντα δήλωσε το Σαββατοκύριακο ότι θα βοηθούσε στην καταπολέμηση της αύξησης των τιμών του πετρελαίου αφού οι ΗΠΑ ζήτησαν από τη χώρα να απελευθερώσει πετρέλαιο από τα αποθέματά της.
Καθώς τα νέα κρούσματα COVID-19 εκτινάσσονται στα ύψη στην Ευρώπη, ο δείκτης του δολαρίου «διαπραγματεύθηκε ελάχιστα στα 96,148, παραμένοντας στο προσκήνιο του υψηλού 16 μηνών της περασμένης εβδομάδας στις 96,266», αναφέρει το Reuters.
Ο χρυσός κινήθηκε προς την αντίθετη κατεύθυνση από το δολάριο ΗΠΑ καθώς τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του χρυσού υποχώρησαν 0,26% στα 1.846,80 δολάρια.
Αποποίηση ευθύνης: Οι αναλύσεις και οι απόψεις που παρέχονται στο παρόν προορίζονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν αποτελούν σύσταση ή επενδυτική συμβουλή από την TeleTrade. Η αδιάκριτη εξάρτηση από ενδεικτικό ή πληροφοριακό υλικό μπορεί να οδηγήσει σε απώλειες.
#invest #forex #trade #economy #oil

Our Trustful Partners