Τα κορυφαία 19 νομίσματα Metaverse με τις περισσότερες συναλλαγές αυτή τη στιγμή!

Τα κορυφαία 19 νομίσματα Metaverse με τις περισσότερες συναλλαγές αυτή τη στιγμή!

#19 Verasity (VRA) – 63,1 εκατομμύρια δολάρια

Το Verasity είναι ένα πρωτόκολλο και μια πλατφόρμα για Esports και Video Entertainment. Το VRA διαθέτει ένα αποκλειστικό πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο και ένα σύστημα Proof-of-View επόμενης γενιάς που βοηθά στην αποφυγή απάτης στην προβολή. Το επίπεδο προϊόντων του Verasity είναι ενσωματωμένο με δημοφιλείς πλατφόρμες όπως το YouTube, το Twitch, το Vimeo και πολλά άλλα.

#18 Dvision Network (DVI) – 63,2 εκατομμύρια δολάρια

Το Dvision Network είναι μια ολοκαίνουργια πλατφόρμα περιεχομένου εικονικής πραγματικότητας που χρησιμοποιεί τεχνολογία blockchain, επιδιώκοντας να οικοδομήσει έναν καινοτόμο και αποτελεσματικό κόσμο VR. Το Dvision Network διαθέτει μια συλλογή χώρων VR που ονομάζεται VR-City, το οποίο είναι ένα δημόσιο εικονικό Metaverse που είναι ανοιχτό για όλους.

#17 Terra Virtua Kolect (TVK) – 67,2 εκατομμύρια δολάρια

Η Terra Virtua είναι μια καθηλωτική πλατφόρμα που είναι διαθέσιμη σε κινητά και υπολογιστές, με μοναδική εμπειρία AR και VR που ενεργοποιείται από την τεχνολογία blockchain. Το TVK διαθέτει μια ποικιλία από συλλογές NFT που επιτρέπουν στους χρήστες να αλληλεπιδρούν με την πλατφόρμα, χρησιμοποιώντας τα συλλεκτικά τους αντικείμενα με έναν νέο και μοναδικό τρόπο.

#16 Bloktopia (BLOK) – 74,9 εκατομμύρια δολάρια

Κατασκευασμένο και υποστηριζόμενο από το Polygon, το Bloktopia θα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία VR για την κοινότητα κρυπτογράφησης. Το Bloktopia διαθέτει έναν ουρανοξύστη 21 ιστοριών που φιλοξενεί τους Bloktopians – παίκτες της πραγματικής ζωής στο περιβάλλον VR. Η Bloktopia θα χρησιμοποιήσει την πιο προηγμένη μηχανή δημιουργίας 3D σε πραγματικό χρόνο στον κόσμο, καθιστώντας την ένα από τα πιο αναμενόμενα έργα Metaverse στην αγορά.

#14 SushiSwap (SUSHI) – 195 εκατομμύρια δολάρια
Το SushiSwap είναι ένα δημοφιλές αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο που φιλοξενείται στο blockchain Ethereum. Είναι ένας μεγάλος ανταγωνιστής του Uniswap, με αξία πάνω από 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια. Νωρίτερα αυτό το μήνα, το SushiSwap ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας πλατφόρμας μεταβάσεων που ονομάζεται Shoyu, η οποία διαθέτει μια αγορά NFT που αναπτύχθηκε από καλλιτέχνες που απογειώνει την καλλιτεχνική σας εμπειρία.

Το SUSHI έχει συνολική προσφορά 237 εκατομμυρίων, με κυκλοφορία 127 εκατομμύρια.
 
Τη στιγμή της γραφής, η κεφαλαιοποίηση της SushiSwap είναι 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια.

#13 Chromia (CHR) – 268 εκατομμύρια δολάρια
Το Chromia είναι μια πλατφόρμα που βασίζεται σε blockchain που στοχεύει να διευκολύνει τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν αποκεντρωμένες εφαρμογές. Η πλατφόρμα του επιτρέπει την ταχύτερη παράδοση κώδικα, μια μοναδική αρχιτεκτονική που ενσωματώνει τεχνολογία blockchain με παραδοσιακές βάσεις δεδομένων και ομαλή ενσωμάτωση με το blockchain Ethereum. Ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια που έχουν δημιουργηθεί στην πλατφόρμα Chromia είναι το My Neighbor Alice.

Η CHR έχει συνολική προσφορά 471 εκατ., με κυκλοφορία 429 εκατ..


Τη στιγμή της γραφής, η χρηματιστηριακή αξία της Chromia είναι 539 εκατομμύρια δολάρια.

#12 Yield Guild Games (YGG) – 311 εκατομμύρια δολάρια
Το Yield Guild Games είναι μια πλατφόρμα DAO που έχει σχεδιαστεί για οικονομίες που βασίζονται σε blockchain, που διαθέτει μια ομάδα Play-to-Earn που φέρνει κοντά τους παίκτες μέσω παιχνιδιών NFT. Το Yield Guild Games περιλαμβάνει το διακριτικό YGG που βασίζεται στο Ethereum, το οποίο βοηθά στη διαχείριση του DAO της πλατφόρμας και χρησιμοποιείται για την αγορά NFT και άλλων προϊόντων που βασίζονται σε blockchain.

Η ΥΓΓ έχει συνολική προσφορά 1 δισ., με κυκλοφορία 68,3 εκατ..

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, η κεφαλαιοποίηση της Yield Guild Games είναι 588 εκατομμύρια δολάρια.

#11 Radio Caca (RACA) – 315 εκατομμύρια δολάρια
Το Radio Caca είναι η πύλη σε διάφορες αγορές NFT και είναι ο αποκλειστικός διαχειριστής του "Maye Musk Mystery Box" NFT (Elon's Mom). Τα NFT τους είχαν τον υψηλότερο όγκο συναλλαγών στην αγορά Binance NFT και θεωρούνται ως μία από τις πιο δημοφιλείς συλλογές που υπάρχουν. Το Radio Caca είναι επίσης το όχημα DeFi και GameFi για το USM Metaverse, ένα παιχνίδι MMO 3D Mapping.

Η RACA έχει συνολική προσφορά 443,4 δισεκατομμυρίων, με κυκλοφορία 181,8 δις.

Τη στιγμή της γραφής, η κεφαλαιοποίηση της Radio Caca είναι 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια.

#10 WAX (WAXP) – 316 εκατομμύρια δολάρια
Το WAX αντιπροσωπεύει το "Worldwide Asset eXchange™", που ισχυρίζεται ότι είναι το πιο αποδεδειγμένο και φιλικό προς το περιβάλλον blockchain στον κόσμο για NFT, συλλεκτικά αντικείμενα και βιντεοπαιχνίδια. Έχει εξασφαλίσει συνεργασίες με μεγάλες μάρκες όπως οι Street Fighter, Saw, Atari και πολλά άλλα. Το WAXP είναι το εγγενές διακριτικό στην πλατφόρμα WAX, το οποίο διαθέτει το δικό του blockchain με έναν εξουσιοδοτημένο συναινετικό μηχανισμό απόδειξης συμμετοχής.

Η WAXP έχει συνολική προσφορά 3,8 δις, με κυκλοφορία 1,85 δις.

Τη στιγμή της γραφής, η κεφαλαιοποίηση της WAXP είναι 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια.

#9 WEMIX (WEMIX) – 340 εκατομμύρια δολάρια
Το WEMIX είναι το έργο blockchain της δημοφιλής νοτιοκορεατικής πλατφόρμας τυχερών παιχνιδιών WEMADE. Το WEMIX θέλει να δημιουργήσει παιχνίδια που βασίζονται σε blockchain εύκολα για αναπαραγωγή και διαθέτει μια ευρεία συλλογή τίτλων που βρίσκονται επί του παρόντος υπό ανάπτυξη. Έχουν δημιουργήσει ένα προσαρμοσμένο blockchain που λύνει το πρόβλημα του χαμηλού TPS και των υπερβολικών τελών, παρέχοντας μια πιο ομαλή εμπειρία για τον τελικό χρήστη.

Η WEMIX έχει συνολική προσφορά 1 δισεκατομμύριο, με κυκλοφορία 123 εκατομμύρια.

Τη στιγμή της γραφής, η κεφαλαιοποίηση της WEMIX είναι 2,9 δισεκατομμύρια δολάρια.

#8 MOBOX (MBOX) – 389 εκατομμύρια δολάρια
Το MOBOX είναι η ομάδα πίσω από το MOMOverse, ένα cross platform Metaverse που μπορείτε να απολαύσετε σε όλες τις συσκευές. Το MOBOX διαθέτει επίσης τη συλλογή MOMO NFTs, μαζί με μια επερχόμενη αλυσίδα MOBOX, ένα επαναστατικό blockchain ουδέτερου άνθρακα με περισσότερους από 150 χιλιάδες παίκτες.

Η MBOX έχει συνολική προσφορά 389 εκατ., με κυκλοφορία 78,5 εκατ..

Τη στιγμή της γραφής, η κεφαλαιοποίηση της MOBOX είναι 541 εκατομμύρια δολάρια.

#7 Κέρμα Enjin (ENJ) – 576 εκατομμύρια δολάρια
Η Enjin ιδρύθηκε το 2009 και με τα χρόνια καθιερώθηκε ως προγραμματιστές blockchain παγκόσμιας κλάσης. Το Efinity είναι το πιο πρόσφατο έργο της Enjin, ένα blockchain επόμενης γενιάς για ψηφιακά στοιχεία που βασίζεται στο Polkadot. Το Efinity στοχεύει να είναι ένας κόμβος για όλα τα ανταλλάξιμα και μη ανταλλάξιμα μάρκες που λύνουν την πρόκληση της διευκόλυνσης της τιμολόγησης και της ανταλλαγής των NFT.

Η ENJ έχει συνολική προμήθεια 1 δισεκατομμύριο, με κυκλοφορία 835 εκατομμύρια.

Τη στιγμή της γραφής, η κεφαλαιοποίηση της Enjin Coin είναι 2,8 δισεκατομμύρια δολάρια.

#6 Axie Infinity (AXS) – 577 εκατομμύρια δολάρια
Το Axie Infinity είναι ένα διαδικτυακό βιντεοπαιχνίδι NFT βασισμένο σε blockchain που αναπτύχθηκε από ένα βιετναμέζικο στούντιο που ονομάζεται Sky Mavis. Το Axie Infinity χρησιμοποιεί τα διακριτικά AXS και SLP που βασίζονται στο Ethereum για να παρακινήσει τους χρήστες να αλληλεπιδράσουν με την πλατφόρμα και να διανείμουν ανταμοιβές για συμμετοχή. Το Axie Infinity χρησιμοποιεί το δημοφιλές πρότυπο διακριτικών ERC721, το οποίο χρησιμοποιείται επίσης από παιχνίδια όπως το Aavegotchi, το CryptoKitties και πολλά άλλα.

Η AXS έχει συνολική προμήθεια 270 εκατ., με κυκλοφορία 60 εκατ..

Τη στιγμή της γραφής, η κεφαλαιοποίηση της Axie Infinity είναι 8,1 δισεκατομμύρια δολάρια.

#5 My Neighbor Alice (ALICE) – 621 εκατομμύρια δολάρια
Το My Neighbor Alice είναι ένα παιχνίδι δημιουργίας πολλών παικτών που θέλει να εισάγει το blockchain σε εκατομμύρια παίκτες. Επιτρέπει στους χρήστες να κατέχουν εικονικά νησιά και να συλλέγουν και να κατασκευάζουν διάφορα αντικείμενα για να αναβαθμίσουν το αγρόκτημά τους.

Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια αυτή τη στιγμή, χτισμένο πάνω στην πλατφόρμα Chromia. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν ένα ταμείο Metaverse 80 εκατομμυρίων δολαρίων μαζί με το Mines of Dalarnia, το οποίο είναι ένας από τους μεγάλους λόγους για τον πρόσφατο υψηλό όγκο συναλλαγών της ALICE.

Η ALICE έχει συνολική προσφορά 100 εκατομμυρίων, με κυκλοφορία 30,6 εκατομμυρίων.

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, η κεφαλαιοποίηση της My Neighbor Alice είναι 577 εκατομμύρια δολάρια.

#4 Mines of Dalarnia (DAR) – 704 εκατομμύρια δολάρια
Το Mines of Dalarnia είναι ένα παιχνίδι δράσης-περιπέτειας βασισμένο σε blockchain που επιτρέπει στους παίκτες να εξορύξουν και να συνδυάσουν διάφορα αντικείμενα εντός του παιχνιδιού, βελτιώνοντας την ικανότητα και τον εξοπλισμό του χαρακτήρα τους. Διαθέτει το σύμπαν του MoD που επιτρέπει στους παίκτες να πολεμούν τους εχθρούς και να βρίσκουν σπάνια αντικείμενα.

Το Mines of Dalarnia είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στην αγορά, με πάνω από 100.000 χρήστες να αλληλεπιδρούν με το δίκτυο δοκιμών του.

Η DAR έχει συνολική προσφορά 800 εκατομμυρίων, με κυκλοφοριακή προσφορά 123,2 εκατομμύρια.

Τη στιγμή της γραφής, η κεφαλαιοποίηση της Mines of Dalarnia είναι 383 εκατομμύρια δολάρια.

#3 Alien World (TLM) – 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια
Το Alien Worlds είναι ένα NFT Metaverse που επιτρέπει στους παίκτες να χρησιμοποιούν τα ψηφιακά τους αντικείμενα για να ανταγωνίζονται μεταξύ τους για να κερδίσουν Trilium (TLM). Το Alien Worlds τρέχει πάνω από το δίκτυο WAX και διαθέτει ένα Planets DAO, όπου κάθε Planet είναι ένας αποκεντρωμένος αυτόνομος οργανισμός με διακριτικά με μια αποκλειστική πύλη πελατών μελών.

Η TLM έχει συνολική προσφορά 5,1 δισ., με κυκλοφορία 914 εκατ..

Τη στιγμή της γραφής, η κεφαλαιοποίηση του Alien World είναι 323 εκατομμύρια δολάρια.

#2 The Sandbox (SAND) – 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια
Το πιο αναμενόμενο έργο Metaverse στην αγορά είναι αναμφίβολα το The Sandbox. Είναι ένας τρισδιάστατος εικονικός κόσμος που επιτρέπει στους παίκτες να αγοράζουν οικόπεδα, τα οποία στη συνέχεια μπορούν να προσαρμόσουν σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

Ενώ το παιχνίδι δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει, είναι ήδη σχεδόν αδύνατο να αγοράσετε ένα οικόπεδο, καθώς όλα έχουν εξαντληθεί. Το Sandbox είναι ένα από τα έργα Metaverse με το υψηλότερο προφίλ στην αγορά, που θεωρείται από τους περισσότερους ως ο κύριος ανταγωνιστής της Decentraland.

Η SAND έχει συνολική προσφορά 3 δις, με κυκλοφορία 892 εκατομμύρια.

Τη στιγμή της γραφής, η κεφαλαιοποίηση του The Sandbox είναι 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Νο 1 Decentraland (MANA) – 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια
Το προσωπικό μου αγαπημένο και το νούμερο ένα έργο Metaverse στο crypto είναι το Decentraland. Ανοιχτό στο κοινό τον Φεβρουάριο του 2020, το Decentraland διαθέτει έναν πλούσιο εικονικό κόσμο όπου οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από δεκάδες εμπειρίες, όπως: Λούνα Παρκ, Καζίνο, Ζωντανές Εκδηλώσεις, Παραστάσεις και πολλά άλλα.

Το MANA είναι το διακριτικό ERC-20 που χρησιμοποιείται ως νόμισμα στην Decentraland, επιτρέποντας στους χρήστες να αγοράζουν οικόπεδα, NFT και πολλά άλλα.

Το ΜΑΝΑ έχει συνολική προσφορά 2,1 δις, με κ.κ προμήθεια 1,82 δις.

Τη στιγμή της γραφής, η κεφαλαιοποίηση της Decentraland είναι 6,8 δισεκατομμύρια δολάρια.

Συμπέρασμα

Με τον αριθμό των έργων Metaverse στην αγορά, μπορεί να είναι δύσκολο να συμβαδίσετε με όλα τα διαφορετικά νομίσματα. Όλα τα νομίσματα Metaverse που αναφέρονται παραπάνω είναι ισχυροί παίκτες στον χώρο και έχουν μια εξαιρετική μακροπρόθεσμη προοπτική για το 2022. Ορισμένα έργα αναλαμβάνουν υψηλότερο κίνδυνο, αλλά θα προσφέρουν υψηλότερες ανταμοιβές.

Αν αναζητάτε μια πιο συντηρητική επένδυση, έργα όπως το MANA, το SAND και το AXS είναι όλα ισχυροί παίκτες που συνεχίζουν να κυριαρχούν στην αγορά. Από την άλλη πλευρά, αν ψάχνετε για μικρότερα έργα για να διπλασιάσετε ή να τριπλασιάσετε την επένδυσή σας με υψηλότερο κίνδυνο, το CHR, το VRA και το DAR προσφέρουν εξαιρετικές βραχυπρόθεσμες επιλογές.

Αποκάλυψη: Δεν πρόκειται για συμβουλές συναλλαγών ή επενδύσεων. Πάντα να κάνετε τη δική σας ανεξάρτητη έρευνα πριν αγοράσετε οποιοδήποτε κρυπτονόμισμα.

 

 

Our Trustful Partners