Το #Yen πέφτει καθώς η εργοστασιακή παραγωγή της Ιαπωνίας αυξάνεται στα ύψη

Το #Yen πέφτει καθώς η εργοστασιακή παραγωγή της Ιαπωνίας αυξάνεται στα ύψη

Καθώς η Wall Street φαίνεται να θέτει τις ανησυχίες για την παραλλαγή Omicron του COVID-19 στο πίσω μέρος, το ασφαλές γιεν έφτασε σε χαμηλό σχεδόν ενός μηνός έναντι του δολαρίου σήμερα το πρωί. Αυτό έρχεται μετά την δημοσίευση των εργοστασιακών δεδομένων της Ιαπωνίας για τον Νοέμβριο, δείχνοντας ότι η παραγωγή αυξήθηκε με τον ταχύτερο ρυθμό που έχει καταγραφεί για τον μήνα.

Το γεν υποχώρησε στα 114,935 για το δολάριο «για πρώτη φορά από τις 26 Νοεμβρίου πριν ανακάμψει στο τελευταίο εμπόριο γύρω στα 114,80, βοηθούμενο από την πτώση των μακροπρόθεσμων αποδόσεων του Δημοσίου», αναφέρει το Reuters.

Όσον αφορά την εργοστασιακή παραγωγή της χώρας τον Νοέμβριο, κέρδισε 7,2% από τον Οκτώβριο, που ήταν το υψηλότερο άλμα από το 2013 – έτος κατά το οποίο άρχισαν να καταγράφονται για πρώτη φορά τα δεδομένα. Αυτό το άλμα οφείλεται στην αυξημένη παραγωγή μηχανοκίνητων οχημάτων και πλαστικών ειδών.

Αποποίηση ευθύνης: Οι αναλύσεις και οι απόψεις που παρέχονται στο παρόν προορίζονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν αποτελούν σύσταση ή επενδυτική συμβουλή από την TeleTrade. Η αδιάκριτη εξάρτηση από ενδεικτικό ή πληροφοριακό υλικό μπορεί να οδηγήσει σε απώλειες.

Our Trustful Partners