Ποιος μπορεί να κερδίσει από το Metaverse;

Ποιος μπορεί να κερδίσει από το Metaverse;Το επόμενο μεγάλο πράγμα λέγεται ότι είναι το μετασύμπαν, όπου όλοι θα μπορούμε να επικοινωνούμε μέσω τρισδιάστατων avatar. Οι βιομηχανίες που μπορεί να ωφεληθούν από αυτό είναι οι μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας, οι κατασκευαστές τσιπ και άλλες εταιρείες που εμπλέκονται στην παραγωγή όλων των άλλων στοιχείων που θα συμβάλουν στη δημιουργία του μετασύμπαντος.

Στα τέλη του περασμένου έτους, όταν το Facebook ανακοίνωσε ότι θα αλλάξει το όνομά του σε Meta, τα νέα για αυτήν την επόμενη γενιά του Διαδικτύου άρχισαν να διαδίδονται. Καθώς αυτός ο εικονικός κόσμος θα χρειαστεί πιθανώς πιο προηγμένη τεχνολογία για να λειτουργεί ομαλά, οι μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας θα πρέπει να εμπλακούν. Οι κατασκευαστές τσιπ μπορεί επίσης να χρειαστεί να εμπλακούν περισσότερο.

Σύμφωνα με αναφορές που εξασφάλισε το CNBC, «άλλοι κύριοι τομείς που θα μπορούσαν να υποστηρίξουν την υποδομή μετασύνδεσης που θα μπορούσαν να εξετάσουν οι επενδυτές θα ήταν οι εταιρείες που παρέχουν τα «βασικά δομικά στοιχεία», όπως το cloud computing, η τεχνητή νοημοσύνη και τα γραφικά βιντεοπαιχνιδιών».

Οι περισσότερες από τις μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας σχεδιάζουν ήδη να κυκλοφορήσουν προϊόντα και υπηρεσίες λογισμικού για αυτόν τον εικονικό κόσμο.

Αποποίηση ευθύνης: Οι αναλύσεις και οι απόψεις που παρέχονται στο παρόν προορίζονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν αποτελούν σύσταση ή επενδυτική συμβουλή από την TeleTrade. Η αδιάκριτη εξάρτηση από ενδεικτικό ή πληροφοριακό υλικό μπορεί να οδηγήσει σε απώλειες.

Our Trustful Partners