Σχετικά με μας

Η TradeYourWay δραστηριοποιείται στο χώρο της εκπαίδευσης σχετικά με το Trading.

Πλέον ζούμε στην εποχή των υψηλών ταχυτήτων, της πληροφορίας και της ραγδαίας τεχνολογικής ανάπτυξης. Ο καθένας μπορεί να συμμετέχει στις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου, από τον προσωπικό του χώρο, με τον προσωπικό του υπολογιστή και μια απλή σύνδεση στο διαδίκτυο πραγματοποιώντας τις δικές του συναλλαγές. Αρκούν όμως αυτά για να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για θετικά αποτελέσματα;

Το Trading είναι η πραγματοποίηση συναλλαγών με τρόπο συστηματικό και απαιτείται μέθοδος ώστε κάποιος να έχει πιθανότητες να κερδίζει ελαχιστοποιώντας παράλληλα τις απώλειές του. Η TradeYourWay μπορεί να σας δώσει τις γνώσεις που απαιτούνται για να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε το ταξίδι σας στο Trading.

Το όραμά μας είναι να δώσουμε στους συμμετέχοντες όλα τα εργαλεία που χρειάζονται να γίνουν Traders ή καλύτεροι Traders.

Αυτός που θέλει να ξεκινήσει από το μηδέν θα βρει σε μας τη γνώση και την υποστήριξη που χρειάζεται ώστε να χτίσει με συστηματικότητα και μέθοδο το νέο του ρόλο σαν ‘Trader’. Αυτός που έχει ήδη ξεκινήσει το συναρπαστικό ‘ταξίδι’ στο χώρο του Trading πάντα μπορεί να γίνει καλύτερος και να αποκτήσει τον σωστό προσανατολισμό με τη βοήθειά μας.

Η TradeYourWay είναι πάνω απ’ όλα οι άνθρωποί της, η ομάδα μας που καθημερινά εργάζεται με σοβαρότητα και υπευθυνότητα ώστε να προσφέρει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και υποστήριξη κάνοντας πράξη τη δέσμευσή της.

 • Εκπαιδευτές με εμπειρία
  πάνω από 10 χρόνια
 • Υποστήριξη
  μετά την εκπαίδευση
 • Online
  consultation
 • Πρακτική
  εκπαίδευση

Ποιοι Είμαστε

Αντώνης Κοφινάκος

Ο Αντώνης Κοφινάκος είναι General Manager στην TradeYourWay.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 2001 στο Dealing Room της Citibank ενώ από το 2009 και έπειτα έχει συνεργαστεί με πολλές χρηματιστηριακές εταιρείες ως σύμβουλος επενδύσεων.Από το 2013 είναι ο ίδιος ενεργός Trader με ειδίκευση στην Elliot Wave Analysis, στο Price Structure και στο Momentum Trading. Έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία και γνώση από την αδιάλειπτη συμμετοχή του τόσο στο ελληνικό χρηματιστήριο όσο και στις ξένες αγορές. Παράλληλα προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Trading Coach παρέχοντας ποιοτική και στοχευμένη εκπαίδευση σχετικά με όλα αυτά που ο ίδιος έχει εφαρμόσει και αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια. Αρκετοί από τους μαθητές του ασχολούνται πλέον επαγγελματικά με το Trading. Ο κ. Κοφινάκος είναι πιστοποιημένος σύμβουλος επενδύσεων, έχει πάρει πτυχίο με άριστα στις Οικονομικές Επιστήμες από το Manchester Metropolitan University και δίπλωμα MBA από το IUKB . Επίσης είναι κάτοχος του Chartered Shipbroker diploma από το ICS.

Πέτρος Ζησίου

Ο Πέτρος Ζησίου είναι Director και Trading Coach στην TradeYourWay

Αποφοίτησε από το τμήμα Αρχιτεκτόνων της Πολυτεχνικής Σχολής Θεσσαλονίκης το 2001. Εργάστηκε ως αρχιτέκτονας για αρκετά χρόνια ενώ παράλληλα άρχισε να πραγματοποιεί τις πρώτες του συναλλαγές μέσω της πλατφόρμας ΜΤ4. Δηλώνει εντυπωσιασμένος από τις ομοιότητες που μπορεί να βρει κάποιος μεταξύ Trading και αρχιτεκτονικής αλλά πολύ περισσότερο για την δημιουργικότητα και τη δυναμική που μπορεί κάποιος να αναπτύξει σαν Trader. Από το 2015 και μετά ασχολείται αποκλειστικά με το Trading και την εκπαίδευση σχετικά με αυτό. Ως Trading Coach διδάσκει την τέχνη του Trading βασιζόμενος κυρίως στην τεχνική ανάλυση των διαγραμμάτων τιμών, ενώ δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα διαχείρισης ρίσκου και ψυχολογίας του επενδυτή.Πιστεύει ότι το Trading δεν είναι απλά ένας προορισμός και μερικές ευκαιριακές συναλλαγές παρά ένα συναρπαστικό ταξίδι προσωπικής αναζήτησης με μεγάλη προοπτική και δυναμική που ο καθένας μπορεί να πραγματοποιήσει και να απολαύσει με τον τρόπο του.

Δημήτρης Μπασιούκας

Ο Δημήτρης Μπασιούκας είναι τελειόφοιτος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Ακολουθώντας μία πορεία 5 χρόνων στον τομέα των πωλήσεων αποφάσισε να γνωρίσει τον κόσμο των επενδύσεων και των χρηματοοικονομικών αγορών. Ξεκίνησε την καριέρα του ως Trader από το 2016 διαχειρίζοντας κυρίως προσωπικά και οικογενειακά κεφάλαια και εν συνεχεία μέσα σε λίγα χρόνια ασχολήθηκε και με την εκπαίδευση στο αντικείμενο της Τεχνικής Ανάλυσης. Οι τρόποι με τους οποίους αναλύει την αγορά ποικίλουν,καθώς χρησιμοποιεί μοτίβα Candlesticks ,κινητούς μέσους όρους ,technical indicators.Ειδικεύεται όμως στην Κυματική Ανάλυση (Elliott Waves analysis) η οποία σε συνδυασμό άλλων πραγμάτων μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμη. Σύμφωνα με το εκπαιδευτικό υπόβαθρο του ο Δημήτρη χρησιμοποιεί Μακροοικονομική θεωρία και μελέτη των θεμελιωδών ,για να χτίσε ιμια top down, μακροπρόθεσμη οπτική των αγορών.

Γιώτα Παπαστάμου

Η Γιώτα Παπαστάμου είναι η Marketing Manager της TradeYourWay.

Eίναι απόφοιτη του Τμήματος Πληροφορικής και ΜΜΕ κάτοχος Diploma στο Digital & Social Media Marketing με εξειδίκευση στο Copywriting for Articals, Social Media & Advertising. Με αποδεδειγμένη εμπειρία ως Account Manager δουλεύοντας στο χώρο του Digital Marketing και της Διαφήμισης τα τελευταία χρόνια, τελειοποίησε τις γνώσεις της στο Microsoft Office, στις πωλήσεις, στην εξυπηρέτηση πελατών, στην δημιουργική γραφή στο Online Listening, στη δημιουργία report και φυσικά στην οργάνωση μιας Social Media στρατηγικής. .

Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ είναι Senior Manager στην TradeYourWay.

Έχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στο Marketing από το Πανεπιστήμιο Glamorgan στην Ουαλία. Αφού εργάστηκε για πάνω από 12 χρόνια στον τομέα των πωλήσεων, αποφάσισε να εξερευνήσει την αγορά Forex και ιδιαίτερα τις δραστηριότητες αυτόματης αντιγραφής συναλλαγών. Το προηγούμενο εργασιακό του υπόβαθρο με την Zulutrade, μια πλατφόρμα κοινωνικής διαπραγμάτευσης, και η θέση του ως Senior Client Executive για τον μεσίτη AAAFX, έχει αποδειχθεί πολύτιμο πλεονέκτημα για να κατανοήσει καλύτερα το περιβάλλον συναλλαγών αντιγραφής. Η εμπειρία του επιτρέπει επίσης να παρέχει την απαραίτητη καθοδήγηση και υποστήριξη στους επενδυτές, ώστε να μπορούν να έχουν καλύτερες ευκαιρίες για να επιτύχουν τους στόχους τους κατά τη διαπραγμάτευση των αγορών.

Μαρία Κράμαρ

Η Μαρία Κράμαρ εργάζεται ως γραμματέας στην TradeYouWay.

Έχει επτά χρόνια προυπηρεσία στην Χρηματοοικονομική εταιρεία. Τα κύρια καθήκοντα της είναι η διαχείριση του προϋπολογισμού, η διαικπεραίωση της μισθοδοσίας και η εισαγωγή δεδομένων. Σε γενικές γραμμές παρέχει πλήρη γραμματειακή υποστήριξη στο γραφείο.Έχει πτυχίο Bachelor στο τομέα της διαχείρισης τουριστικών και ταξιδιωτικών υπηρεσιών και έχει πιστοποιηθεί από το Ελβετικό Κέντρο Apline