Εισαγωγικό Σεμινάριο στο Trading

(Δωρεάν Course)

Το εισαγωγικό σεμινάριο αποτελείται απο 2 ξεχωριστά μαθημάτων (2 ώρες το καθένα κάθε εβδομάδα από τις 6 μ.μ.έως 8 μ.μ.) . Σε αυτό το σεμινάριο κάποιος μπορεί να αποκτήσει εικόνα για τις μεγαλύτερες αγορές και τις ευκαιρίες που προσφέρουν.

Course Objectives

Αναλυτικότερα οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία:

Να καταλάβουν τι είναι ο Trader και ποιες οι ευκαιρίες στην αγορά εργασίας γι’ αυτόν

Να έχουν μια πρώτη γνωριμία με τις αγορές και να δουν με ποιο τρόπο μπορεί κάποιος να κάνει Trading

Να δουν πως λειτουργεί η βασική πλατφόρμα συναλλαγών ΜΤ4 και να κάνουν οι ίδιοι δοκιμαστικές συναλλαγές στον υπολογιστή τους χωρίς κανένα κόστος, μέχρι να αποφασίσουν εάν θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα

Να δουν παραδείγματα σε πραγματικές συνθήκες αγοράς στα διαγράμματα τιμών

Να γνωρίσουν λίγα πράγματα για την Τεχνική Ανάλυση και για το πως κάποιος μπορεί να προσεγγίσει συστηματικά και μεθοδικά το νέο αυτό πεδίο με σκοπό την διαχείριση του κεφαλαίου του και την κερδοφορία.

Να θέσουν τα ερωτήματά τους ώστε να αποφασίσουν εάν θέλουν να συμμετέχουν στους επί πληρωμή κύκλους μαθημάτων με σκοπό την απόκτηση ολοκληρωμένης γνώσης σχετικά με το Trading

Μεθοδολογία και Εκπαιδευτικά Μέσα:

*Πλατφόρμα zoom

• Power Point

• Case studies

• Παραδείγματα για βέλτιστη κατανόηση των συμμετεχόντων

Εγγραφές:

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας μέσω της φόρμας ή μέσω της σελίδας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την κατοχύρωση της θέσης σας.

Επόμενος Κύκλος Εισαγωγικών Σεμιναρίων : 11 - 12 /01/2022 & 18 - 19/01/2022 . και ώρες 18:00 - 20:00 Κάντε την εγγραφή σας , στην παρακάτω φόρμα για άμεση κράτηση θέσεως .

Κορυφαια Εισαγωγικα Σεμιναρια και Μαθηματα Πρακτικης Ασκησης , για να γνωρισετε τον κοσμο του ιδανικου trading

Κάντε την Εγγραφή σας σήμερα , μέσω της φόρμας σεμιναρίων και επιλέξτε μεταξύ του Δωρεάν Σεμιναρίου ή της Πρακτικής Άσκησης , για μια πιο σφαιρική γνώση πάνω στο αντικείμενο του Trading , για εξειδίκευση στην Τεχνική Ανάλυση και τους Αυτοματισμούς.

We welcome you to start training
with TradeYourWay!

Φόρμα Εγγραφής

Our Trustful Partners